Menu

Testimonials

Vermoeidheid, snel overprikkeld, exceem

Dag Isabel,
Wat was het gister een fijn en verhelderend consult. Ik ga er met goede energie en zin mee aan het werk… Waterkefir maken, wauw, super te gek! Heb al vier porties kefir doorgegeven. Bedankt!

Oh af en toe komt de energie terug! Zo fijn.

Lydia Z.


Polyneuropathie

Jeetje Isabel, wat een reeks mooie artikelen heb je geschreven met waardevolle informatie. Je hebt je er enorm in verdiept. Reuze dank voor het delen van deze informatie en voor je buitengewoon zorgvuldige werkwijze!
Heel prettig.

Lieve groet Hans B.

Knieklacht

Hoi Daniel,
Ik wil je even laten weten dat mijn kniepijn verdwenen is, ik vind het ongelooflijk en ben ook nog steeds erg voorzichtig in mijn uitspraak. Ik liep namelijk al zo ontzettend lang met die pijn rond dat het voor mijn hersenen al normaal was geworden. Ik denk dus ook nog steeds die pijn te voelen omdat ik het gewend was maar de pijn is er niet meer. lk ga binnenkort dus maar weer eens proberen voorzichtig iets aan sport te doen.
Daniel, je bent een vakman!!! Enorm bedankt voor je hulp, wat zou ik zonder jou moeten eigenlijk??? pfff klinkt wel erg zwaar , maar ik meen het wel hoor!!
Groetjes W (te Uden)


Darmkanker

Dag Isabel,
Vanochtend hebben we van de oncoloog vernomen dat er weer afname van kankercellen te zien was!
Ook ben ik de afgelopen 2 weken 500 gram aangekomen. Reden tot blijdschap.
Ook zijn we erg blij over het feit dat meerdere lichaamsfuncties dankzij voedingsadviezen en supplementen verbeterd zijn. Isabel, dank je. Hart.gr.Coby D.


Lymfeklier kanker

In februari 2014 werd bij mij een ernstige vorm van lymfklierkanker geconstateerd.
Om de kans op genezen te vergroten moest ik een flink aantal sterke chemokuren ondergaan.
Omdat deze kuren een aanslag op je lichaam zijn, en een aantal ongewenste effecten kunnen hebben, en je er ook enorm beroerd van kunt worden, wilde ik er alles aan doen om mijn lichaam “chemoproof” te maken zodat ik zo min mogelijk ongewenste neveneffecten van de kuur zou ondervinden.
Om die reden heb ik contact gezocht met Isabel van Alphen.
Zij heeft mijn lichaam aan een grondig onderzoek onderworpen, de zwakke plekken ontdekt,
mij middelen voorgeschreven en (voedings)adviezen gegeven. Alles was er op gericht om mijn lichaam bestand te doen zijn tegen de negatieve bij-effecten van de chemokuren. Ook tijdens de chemokuren heeft Isabel mijn lichaam “in de gaten gehouden” en aanvullende (voedings-) adviezen gegeven.
Mede door de persoonlijke en professionele begeleiding van Isabel heb ik de chemokuren goed doorstaan en er nóóit enige last of bijwerkingen van ondervonden.
Ik voelde me zelfs prima! En nog steeds.
De kanker is inmiddels verdwenen…
Cor R.


Afvallen en stress

Dag lieve Isabel,
Met veel enthousiasme schrijf ik graag over mijn ervaringen bij jou in de praktijk.
Ik was al een langere tijd zoekende om mijn gezondheid weer te optimaliseren en ik had al veel geprobeerd, alleen voor mijn gevoel bleef ik steeds weer vast lopen.
Totdat ik er op een gegeven moment zo klaar mee was en dat ik echt toewas aan iemand die mij kon begeleiden om het resultaat te behalen waar ik zo graag naar verlangde.
Ik ben heel erg blij dat ik bij jou in de praktijk terecht ben gekomen.
Wat een geweldige manier van werken heb jij!
Je luistert super fijn naar de klachten en de problemen en stelt een mooi plan op en legt goed uit hoe we de aankomende tijd te werk gaan.

Je krijgt veel informatie en een topboekje met heel veel extra tips, waar ik heel veel aan heb en die ik nog dagelijks toepas in mijn leven. Ik ben erg blij met alle tools die jij mij hebt aangereikt en je bent een enorme support geweest om door het proces heen te gaan.

Ik ben nu ontzettend trots op het eindresultaat en jou enorm dankbaar voor je inzet!
Goed om te zien dat je dit werk met zoveel passie doet en er ontzettend veel plezier in hebt om mensen te helpen en de beste versie van hun zelf te worden en om ze van hun klachten af te helpen.
Het fijne eraan is dat je alle facetten goed meepakt en alles uitgebreid test en ook echt naar de kern van het probleem toegaat.
Zodat op langer termijn alle klachten verholpen kunnen worden en deze ook niet meer terugkeren.
Dankjewel voor alles en ik wens je nog heel veel plezier met je praktijk!
Liefs Serina S.


Darmproblemen en hypoglycemie

Lieve Isabel, Ik had heel lang last van buikklachten, maar dankzij jou niet meer. Ik vond het fijn dat je me begreep, en dat je me meteen kon helpen. Je hebt iets gemeten en wist meteen wat er was. Ik ben blij dat ik naar je toe ben gegaan. Je weet er heel veel over. Erg bedankt voor je advies. En lekkere recepten.        -Karmijn (10 jaar) ?


Pijnklachten en afvallen

Graag wil ik iedereen als bezoeker van deze website laten weten hoe blij en tevreden ik ben met Chi-Ori.  Laat ik bij het begin beginnen:
Tijdens een massage in een sauna werd ik attent gemaakt op het bestaan van Chi-Ori, omdat de masseuse spierknopen ontdekte door mijn ‘gekerm’  tijdens de behandeling.
Laat ik vooropstellen dat zowel Isabel als Daniel met veel passie hun beroep uitoefenen! Bij beiden voel ik me erg op mijn gemak en zij luisteren aandachtig naar je klachten.

De Oblique Acupunctuur die Daniel bij mij uitoefent, is tijdens de behandeling niet echt fijn, maar het resultaat mag er zijn! Je voelt de knopen verdwijnen en kunt na afloop weer veel beter bewegen en de pijn kan zelfs in één behandeling weg zijn.
Hij behandelt  met de nodige humor, wat erg ontspannend werkt. Als je in het reguliere systeem vastloopt, is het echt een aanrader om bij Daniel langs te gaan. Beter nog: ga liever meteen naar Chi-Ori, i.p.v. (heel veel) chemische pillen slikken!

Ik kwam bij Isabel op aanraden van Daniel, omdat ik steeds zwaarder werd.
Isabel werkt met Bio-resonantie en kan uittesten waar jouw probleem zit. Zij begon met mij te ontgiften en zocht heel nauwkeurig uit waar mijn lichaam tekort kwam. Door natuurlijke supplementen te geven van hoge kwaliteit functioneerde mijn lichaam al heel snel beter, verdwenen de klachten en kon ik afvallen. Isabel geeft een schat aan informatie, zowel op voedingsgebied als op supplementengebied. De voeding aanpassen en dus je lichaam goed verzorgen zijn haar speerpunten.
Isabel is enorm bereid je mee te nemen in haar professie, wat mij een heel fijn gevoel geeft.
Isabel blijft zoeken naar middelen die voor jou goed kunnen werken en is erg zorgvuldig met uitleg daarover.
Zo kan ik nog wel even doorgaan…..
Ik zou iedereen met klachten willen aanraden om Chi-Ori te bezoeken en zelf te ervaren wat de mogelijkheden voor jou zijn. Ik heb er in ieder geval veel baat bij…..
Anke J.


Diabetes

Hallo Isabel,
Met mijn diabetes sta ik natuurlijk stevig onder controle bij de reguliere gezondheidszorg. Door de consulten bij jou is mijn doorbloeding enorm verbeterd! En bij mijn laatste controle in het ziekenhuis bij de internist kreeg ik te horen dat het zo goed gaat, dat ik word overgedragen naar de huisarts. De internist was zelfs verwonderd hoe ik het heb gedaan… Ik ben er heel blij mee, dat kan ik je verzekeren! Dank Isabel, voor je goede zorgen en adviezen die veel verder gaan dan voeding alleen!
Groeten van Aart K.


Polyneuralgie (overal pijn) en overgangsklachten

Hallo Daniel,
Even een berichtje hoe het gaat na de twee behandelingen.
Om het niet te lang te maken, het gaat geweldig!
Na de laatste behandeling voelde ik me steeds meer en meer energie krijgen en ik mag echt zeggen dat ik me in jaren niet meer zo goed heb gevoeld.
Wat zo grappig is (vind ik) ik kwam voor de tennis arm maar door jouw behandelingen zijn de andere klachten die ik al jaren had en waarvan ik jou zei, ja dat hoort kennelijk bij mij, zo goed als verdwenen. Heb al jaren niet meer zoveel energie gehad en ben veel veeeel minder stijf waardoor ik me ook ‘s morgens en ‘s avonds weer normaal kan bewegen, zo fijn!! Ik denk alleen dat ik misschien toch nog een keer voor de tennisarm terug zou moeten komen want soms speelt die nog wel wat op al is het wel in veel mindere mate.
Met vriendelijke groeten, Jenny S.


TIA (beroerte)

Lieve Isabel,
Dank je voor alle extra info! Heel zorgvuldig heb je mij begeleid met name ook m.b.t. het innemen van mijn medicijnen en supplementen. Door jouw info is het nu voor mij heel overzichtelijk geworden. Mijn tijdstippen van inname die waren duidelijk voor verbetering vatbaar. Ben ik blij dat ik je heb gevraagd!
Fijne dag en lieve groet, Maria


RSI

Hallo Daniel,
Even een korte terugkoppeling. Ik ben blij met de ruimte en beweeglijkheid die mijn duimen hebben gekregen door een paar simpele prikken.
Met vriendelijke groet, Herman V.


Halve dwarslaesie met veel pijnen

Dag Daniel,
Mijn ervaring met de oblique acupunctuur kan ik het beste vergelijken met “de Corpus experience”, een reis door mijn eigen lichaam. Het aanprikken van spierknopen en daardoor het opheffen van de spierspanning en de daarmee gepaard gaande pijn, heeft effect door heel mijn lijf. Logisch eigenlijk, andere spieren hebben hard moeten werken om de verkorte spieren (door de knopen) “op te vangen”. Ik kwam bij Daniel terecht door mijn sportinstructrice. Reden voor haar om mij te attenderen op het bestaan van Daniel was het feit dat ik maar last bleef houden van voornamelijk rechterhelft hoofd, kaak, nek, schouder en arm, alsof ik me in een vicieuze cirkel bevond die ik maar niet doorbroken kreeg (met (manuele) fysiotherapie).

Daarnaast heb ik door een ongeluk 9 jaar geleden, zenuwpijn in mijn benen en ben ik beperkt in lopen, waarbij mijn linker (onder)been het meest beperkt is. Inmiddels heb ik 8 behandelingen Oblique acupunctuur gehad en zijn mijn klachten grotendeels verdwenen: er zijn talloze knopen door Daniel ontknoopt (wat echt niet zonder pijn gepaard gaat!) waardoor ik letterlijk bewegingsvrijheid ervaar in de gebieden die ik hierboven beschreven heb. Ik voel dat mijn hele lichaam zich aan het “resetten” is, van hoofd tot teen. Ik ben uit balans geraakt en op zoek naar een nieuw evenwicht, dat geldt evenzo voor mijn hoofd: een hoop emoties passeren de revue van boosheid tot toelaten. Daniël zelf is integer, laat je volstrekt in je waarde, zonder oordeel. Hij heeft heel veel kennis en ervaring en is uitermate kundig. Daniel is een kunstenaar met een groot hart.
Groetjes, Anneke C.

Groetjes, Anneke C.


Colitis Ulcerosa

Hoi Isabel,
Hierbij mijn stukje over mijn ervaringen met Chi-Ori. Graag breek ik een lans voor een natuurlijke aanpak van colitis ulcerosa! Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Mariska en ik ben 30 jaar. Ongeveer 9 jaar geleden werd ik ziek. Ik had erg vaak buikpijn en ik was zeer vermoeid. Ik ben daarmee naar de huisarts gegaan en hij heeft mij doorverwezen naar een maag-darmspecialist. Een heb toen een aantal onderzoeken gehad maar daar kwam niks uit. Pas na een jaar toen ik echt heel ziek werd, moest ik opgenomen worden in het ziekenhuis en toen werd de diagnose Colitis Ulcerosa vastgesteld.
Colitis Ulcerosa is een auto-immuunziekte. Als patiënt heb je dan last van chronische ontstekingen van het slijmvlies van de dikke darm. Het verloop van de ziekte verschilt heel erg per patiënt. Over het algemeen gaat de ziekte gepaard met veel pijn, koorts, diarree, gewichtsverlies en vermoeidheid. Er zijn heel veel reguliere medicijnen die gebruikt kunnen worden om de ontstekingen onder controle te houden. Dit zijn vaak medicijnen met veel bijwerkingen (bijvoorbeeld Prednison).

De medicijnen sloegen gelukkig gelijk goed aan. Eenmaal thuis heeft het nog lang geduurd voordat ik weer een beetje op de been was, maar ik werd niet meer de oude. Naast Colitis Ulcerosa heb ik ook een spastische darm. Ik heb in die tijd een aantal specialisten gesproken over voeding. Maar er werd altijd gezegd dat voeding géén rol speelt en dat ik alles gewoon kon eten. Wel gezond uiteraard maar wat is in deze maatschappij gezond? Het duurde een tijdje voordat ik bewust wilde worden van het feit dat voeding wel degelijk een grote rol speelt. Ik kwam op de site van Daniel en Isabel terecht. Eerst een paar acupunctuurbehandelingen ondergaan bij Daniel. Dat beviel goed en gaf veel ontspanning. Hij adviseerde mij om naar Isabel te gaan voor voedingsadviezen.

Ik ben nu zo blij dat ik dat heb gedaan!!! Ik sloeg het pad in van de natuurgeneeskunde… Isabel heeft een speciaal dieet voor mij samengesteld wat voor mij persoonlijk werkt. Het was erg moeilijk in het begin om een totaal ander voedingspatroon te volgen, maar ik geloofde er in. Ik hield best wel van ongezonde producten en dan is het extra lastig. Dus… zelfs als ik het kan, kan iedereen het! En Isabel begeleid je heel goed bij het omschakelen! Er is zoveel gezonde voeding die ook lekker smaakt, dat het nu voor mij een gewoonte is geworden. En ik ben al een half jaar ontstekingsvrij en ik heb mij nog nooit zo lekker gevoeld! Ik heb geen pijn meer, zit beter in mijn vel en voel mij heel gezond. Ook andere kwaaltjes verdwenen… En voorheen had ik energiepieken en dalen. Nu is mijn energieniveau behoorlijk gelijk over de dag gezien. Ik voel mij nu zelfs beter dan voor ik ziek werd!!! En heel belangrijk; ik heb mijn medicijnen voor een groot deel al kunnen afbouwen. Voeding doet veel meer met je dan men denkt!
Dank je Isabel!  Liefs, Mariska K.