Menu

Algemeen

Unieke samenwerking

In onze praktijk Chi-Ori richten wij ons op het zelf-herstellend vermogen van het lichaam. Door onze unieke samenwerking bestrijken wij samen een enorm breed gebied in de geneeskunde en wordt er een brug geslagen tussen Oosterse en Westerse geneeskunde. Het gaat om de “Chi” kracht… de vitale, basale levens-energie… dè kracht voor het behoud van een goede gezondheid en herstel van ziekte.
Wij kijken in onze praktijk naar wegen om te herstellen, te ondersteunen en te stimuleren. 

Energie is onze kracht!

Acupunctuur

In mijn werkwijze als ACUPUNCTUUR-SPECIALIST worden de mogelijkheden binnen de 21e eeuw ten volle en op wetenschappelijk verantwoorde wijze benut!
Mooie successen worden geboekt op het gebied van chronische pijnklachten en vele andere aandoeningen. Ik maak hierbij gebruik van de meest uiteenlopende (naald) technieken en diagnose methoden.

Natuurgeneeskunde

De vitaliteit van de patiënt wordt onder de loep genomen, samen met de klachten die er zijn. Door middel van onderzoek en een uitgebreide vragenlijst speur ik naar de werkelijke oorzaak van klachten. Er wordt een ENERGIE-HERSTELPLAN opgemaakt. Met een persoonlijk voedingsadvies en (voor)behandelingen worden organen geactiveerd en de doorbloeding verbeterd.

CHI-ORI – Een bijzonder en eigen concept

Wij staan als Chi-Ori voor een uniek en eigen concept, waar veel mensen baat bij hebben. Gedreven door de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied wordt ons vak als het ware tot kunst verheven. Geneeskunst.

Chronische aandoeningen

Bij veel patiënten die onze praktijk bezoeken zien we aan de aard van de klachten, dat er toch behoorlijk iets mis is met de gemiddelde gezondheid. De afgelopen jaren hebben wij, met dit beeld op ons netvlies, niet stil gestaan. Wij hebben hiervoor een pakket uitgewerkt, waarbij we een goede ondersteuning kunnen bieden op de reguliere behandelingen. Wij kijken hierbij vooral ook naar oorzaken van de ziekte, zoals verkeerde voeding, leefmilieu, straling, etc.

Onze missie:

  • het werken aan een betere doorbloeding
  • het terugbrengen van zuurstof in de cellen
  • het versterken van het immuunsysteem
  • het in balans brengen van de zuur/base verhouding
  • het verbeteren van de communicatie tussen cellen en het interne leefmilieu
  • het werken aan een optimale stofwisseling, waarvan het suikermetabolisme een speerpunt vormt

Erkenning

Wij zijn heel blij met de toenemende erkenning van onze manier van werken; ook door de reguliere zorg-instanties. Wij pleiten voor verregaande samenwerking met reguliere artsen en oncologen, om zo de beste zorg te kunnen bieden.

Op onze downloads pagina kun je onze folders en diverse informatie/brochures nog eens bekijken of uitprinten.

Wil je eerdere onderwerpen van onze nieuwsbrieven lezen? Bekijk het nieuws hier.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over acupunctuur of natuurgeneeskunde?

Maak een afspraak met Daniel  of  maak een afspraak met Isabel