Menu

Daniel Snijders

De eerste 12 levensjaren ben ik opgegroeid in Indonesië, hierdoor is de oosterse manier van denken me altijd bijgebleven. Mijn sociaal-psychologische achtergrond en een grote interesse in de mens en de geneeskunde zijn bepalende ingrediënten geweest voor de uiteindelijke keuze om Oosterse geneeskunde te gaan studeren. Aan de Qing Bai academie te Nijmegen volgde ik de vijfjarige opleiding voor Acupunctuur. Deze opleiding werd afgesloten met enkele jaren Masterclass Diagnostiek en Westerse Geneeskunde. Vanaf 2003 heb ik mijzelf verder gespecialiseerd op het gebied van pijnbestrijding. Met de toepassing van Oblique Acupunctuur, een naaldtechniek van Dr. LU Ding Hou te Beijing, is op dit gebied een enorme stap voorwaarts gezet. Hierdoor is het mogelijk geworden om totaal uitbehandelde patiënten een nieuwe kans te geven. Vervolgens heb ik in 2005 een studie “Scalp acupuncture” gevolgd voor de behandeling van neurologische aandoeningen en interne geneeskunde, bij de grondlegger van het systeem, Prof Dr. Ming Qing Zhu. Bij Prof Dr. BK Singh volgde ik in 2007 een studie over het behandelen van borstcorrecties en erectiestoornissen volgens de “Bhupendra techniques”.

Tussen 2009 en 2011 volgde ik een tweejarige Masterclass-opleiding BBRS en ECIWO ACUPUNCTUUR. Dit is een acupunctuur systeem volgens de grondlegger Prof. Dr. Yingqing Zhang.

Van 2012 tot 2015 studeerde ik PARALLEL ACUPUNCTUUR bij HUGO NIELSEN (uit Denemarken). Hugo Nielsen is de grondlegger van deze uitmuntende techniek, waarmee hij met veel succes kankerpatiënten behandelt. Zijn behandelsysteem wordt nu al weer geruime tijd met goede resultaten ook in onze praktijk toegepast. Parallel-acupunctuur is ook op vele andere klachten toepasbaar (o.a. Parkinson, en andere chronische aandoeningen).
Vanaf februari 2016  voldoe ik aan de Plato eindtermen door het behalen van het MBK diploma (CPION geaccrediteerd).

Kijk hiervoor op:
Over kankerbehandelingen

of
het Hugo Nielsen Instituut

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak