Menu

Water, het goedkoopste medicijn

Chi-Ori en vitaal water In 2015 zijn wij in aanraking gekomen met heel bijzondere waterflessen. Het gaat hier om de i9-fles. Wij vinden het van groot belang in onze praktijk een alternatief te kunnen bieden voor al die plastic drinkflesjes, die tegenwoordig zo populair zijn. Aan plastic waterflessen kleven namelijk veel nadelen, denk alleen al aan de afgifte van onverteerbare chemische stoffen en weekmakers. Dit zijn zware toxines (gifstoffen) voor ons lichaam.

De i9 waterfles is een glazen fles met gekleurde stootringen en heeft deze schadelijke bijwerking niet! Glas is absoluut veilig.

Maar er is meer… De vele extra’s van de i9 Fles:

Tag – De i9 Waterfles maakt gebruik van een krachtige “tag” die ontwikkeld werd door Poznik Technology  (Poznik TP). Deze tag herstructureert water. De tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. Deze sets van informatie ondersteunen elkaar en ze werken in volledige harmonie. De tag op deze fles zorgt ervoor dat de vloeistof in de fles weer vitaal en gestructureerd wordt. Het is algemeen bekend dat gestructureerd water gemakkelijker opgenomen wordt door het lichaam en beter smaakt. Veranderingen worden in het water zichtbaar als het wordt blootgesteld aan dit soort informatie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.

Dekleurenringen op de flessen hebben een tweede doel. Het gaat om de helende kracht van kleuren. Kleurentherapie is gebaseerd op de positieve effecten van kleuren op de mens om zo de lichaam-energiecentra’s of chakra’s in evenwicht te brengen. Het hele spectrum van kleuren is afgeleid van zonlicht. In het licht spectrum vibreert elke kleur met een andere frequentie. Het genezen met behulp van kleuren werd al duizenden jaren geleden gebruikt en kan worden teruggevoerd naar het oude Egypte en Griekenland.

Ook de traditionele Ayurveda bevestigt de helende kracht van kleuren. Iedere kleur heeft specifieke eigenschappen die energetiserend werken.

Deze eigenschappen werken door in het water van de i9 fles.
Licht bestaat uit de energie van de zeven spectrale kleuren: rood, oranje, geel , groen, blauw, indigo en violet.

Behalve de zeven kleuren zijn er ook flessen met al deze kleuren (chakrafles of regenboogfles) en witte flessen.
In totaal zijn er dus negen verschillen-de kleuren flessen. (Rechts hiernaast de “Tag”)

Kleurentherapie…
Veel i9 waterfles klanten voelen het positieve effect van de fles veel sterker als ze een bepaalde kleur gebruiken. In die zin dat het water beter smaakt en ze meer zin in water hebben…
Dit is niet omdat de ene kleur beter is dan de andere. Het gaat om de geschikte kleur voor joù. En hiervoor is de keuze van een goede kleur van belang. Dikwijls voel je welke kleur past; je kan dit ervaren als een soort aantrekking die je voelt naar 1 bepaalde kleur toe.

Voor ons welbevinden is het van belang om het volledige kleuren spectrum – d.w.z. alle facetten van ons leven – helemaal te kunnen leven. En dit houdt in: actie nemen, geaard zijn, initiatief nemen, zelfvertrouwen hebben, je hart openen, in contact zijn met je hart bij keuzes, goed communiceren, gefocust zijn en je verbonden voelen met het grotere geheel. Het is zo fijn om dit alles helemaal te kunnen leven! We merken bij onszelf en bij cliënten dat de fles ze hierin een stuk verder helpt. Daar zijn we blij om!

Als je niet goed weet welk kleur fles voor jou het beste is, dan testen wij graag voor je uit welke kleur het beste bij je past. Natuurlijk ben je nog steeds vrij om dié kleur fles te nemen die jij wilt.
Dusss… mocht je via onze praktijk een fles willen aanschaffen, dan helpen wij je graag bij de keuze van de kleur die bij je past.

Waarom werkt het water uit deze flessen zo helend en vitaliserend???
Water is een sterke informatiedrager…
De i9 geïnformeerde waterfles werd onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.
De principes die werden gebruikt in de Poznik technologie zijn gebaseerd op het werk en het onderzoek van wereldvermaarde wetenschapspioniers zoals Masaru Emoto, Dr Korotkov, Dr Voikov, Dr Pop en Dr Samuel Hahnemann, Dr Wilhelm Reich en Viktor Schauberger.

Testen met de i9-fles hebben aangetoond, dat het bio-energetisch veld gemiddeld versterkt wordt met 12% waardoor mensen 25% minder stress voelen in hun lichaam.

Voor meer informatie: KLIK HIER.
De onderstaande videobeelden geven een korte impressie hoe water communiceert.

Dr Emoto heeft in zijn onderzoeken water bloot-gesteld aan gesproken en geschreven woorden, muziek, beelden, videobeelden. Daarna heeft hij het water laten kristalliseren met als gevolg wonderlijke beelden. De kwaliteit van het water verandert. In de video hiernaast is te dit te zien.

Ons eigen lichaam bestaat voor het grootste deel uit water. Ga maar na hoezeer onze gedachten hierop invloed uitoefenen….

Water… dè informatiedrager
Wij bestaan voor het grootste deel uit water (70%). Er bevinden zich in ons lichaam honderd keer meer watermoleculen, dan alle andere moleculen tezamen.
Water heeft twee bijzondere eigenschappen:
Het slaat informatie op
En het kan informatie uitzenden.
Water gedraagt zich als een soort natuurlijke “opname recorder”; het neemt dus informatie op.
Veel wetenschappers zijn er inmiddels achter gekomen, dat water een soort “snelweg” is, waar informatie zich verplaatst.
Ga maar na…. als je informatie in het water stopt (de structuur van het water past zich aan) en je drinkt dit water, wat het in je lichaam kan doen! Ook lichaamsvocht neemt die informatie over.
NB. Het kan zelfs gebeuren dat wanneer  je een glas water aangeboden krijgt van iemand, die net ruzie heeft gehad en vol boosheid zit, jij zelf een moment later een onverklaarbare boosheid in je voelt opkomen na het drinken van dit geïnformeerde water. Zo subtiel werkt het…

De i9 Fles: ervaring en gebruik
Het is de meest eenvoudige en voordelige manier om overal krachtig, positief geïnformeerd, vitaal water tot je beschikking te hebben! Vul de fles met kraanwater en geniet na 3 minuten van het lekkere zachte gestructureerde water.
Onze ervaring met het water uit de flessen (en ook anderen die inmiddels in het bezit zijn van deze fles) is, dat het water inderdaad anders smaakt, veel zachter en gewoon lekkerder is. Je gaat meer drinken… en je voelt je fitter en beter!